Showieso entertainment voor de leukste kindershow !

Boek nu en haal gegarandeerd een lach in huis. 

Voorprogramma Sinterklaas

Uw heeft Sinterklaas al geregeld maar bent nog op zoek naar een leuk en interactief voorprogramma. U bent bij Showieso aan het juiste adres. Het voorprogramma van Sinterklaas is een interactief voorprogramma voor uw bedrijf, basisschool of de zitting van Sinterklaas in uw winkelcentrum of gemeente. Wat deze show uniek maakt is de samenwerking met uw eigen Sinterklaas waardoor het één groot sinterklaasshow en uiteraard een fantastisch feest wordt. 

Direct boeken? neem dan  contact met ons op zodat u zeker bent van een plekje op de eerste rij. In Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Nijkerk, Utrecht en omstreken.


Voorprogramma Sinterklaasshow !

Clown Manus heeft van Sinterklaas een te gek cadeau gekregen, hij is het alleen vergeten uit te pakken. Al snel blijkt het een goochelpakket te zijn. Met nog 50 minuten te gaan is het nog maar de vraag of hij het op tijd onder de knie krijgt om het aan Sinterklaas te kunnen laten zien. Sintsalabim is het Sinterklaas voorprogramma tijdens de zitting van Sinterklaas in uw bedrijf, winkelcentrum of gemeente, basisschool in Amersfoort, Leusden, Utrecht, Houten, Montfoort, Woudenberg, Nijkerk en midden Nederland.

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info