Showieso entertainment voor de leukste kindershow !

Boek nu en haal gegarandeerd een lach in huis. 

Ridder Arthur.


Met Ridder Arthur haalt u de leukste kindershow in huis.  Ridder Arthur's kindershow is een bijdetijdse vrolijke en magisch sprookjesavontuur voor jong en oud. Na 2 seizoenen exclusief voor Landal Greenparks gespeeld te hebben is hij nu ook te boeken op uw event.

  • Interactief
  • Magisch
  • Meest geboekte kindershow van Showieso
  • Geschikt voor alle locaties.
  • Voor grote en kleine groepen

Reacties:

René kwam hier op de braderie de kindervoorstelling ‘ridder arthur’ spelen.Wat een enthousiasme, En dat voor een hele nette prijs ECHT een aanrader !

Ridder Arthur en Ari Safari zijn beiden al bij ons zwembadkamperen in de eurowoningen geweest en tjonge jonge wat een entertainment voor jong en oud!

Weet exact dat type te creëeren wat past bij een bepaalde setting of gelegenheid. Daarnaast een heel prettig mens !! 

Soort act                 Interactief en magische kindershow  

Duur                        Circa 50 minuten  

Leeftijden          4 – 12 jaar

Techniek            in overleg

Decor                 N.V.T

 Prijs                  Vanaf  495 exclusief BTW


 


Verhaal?

Ridder Arthur komt uit het land van ver, in het land van ver is er iets vreselijks gebeurd. De lach van de koning is gestolen en heus het is onverholen: hij lacht niet meer maar zeurt. Zijn dochter, de eens zo vrolijke prinses riep alle ridders bij de les. 'Dit kan zo niet langer, iedereen wordt maar banger en banger. De ridder die de lach weet te vangen mag met mij                                                                                  trouwen. In het kasteel met de muziek van de beste minstreel. 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info